Quinoa salade met appel, cranberry en geitenkaas
Frisse en vullende lunch salade
Bereidingstijd30 minuten min
Servings: 3
Calories: 617kcal
Voor de salade
- 180 gram Quinoa
- 100 gram Babyspinazie
- 150 gram Geitenkaas naar keuze
- 150 gram Bietjes Julienne
- 45 gram Cranberries
- 30 gram Pistachenoten gepeld
- 3 Appels
- 3 eetlepel Olijfolie extra vierge
- 1 Citroen eventueel citroensap
Voorbereiding
Kook de Quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen
Verdeel de quinoa over de bakken. Voeg de spinazie en bietjes en cranberries toe verdeeld over de bakken
Snij de geitenkaas in kleine blokjes
Doe de gepelde pistachenoten en de geitenkaas in de vakjes
Roer de olijfolie en door met het sap van 1 citroen en verdeel over de dressingbakjes
Last minute (de ochtend dat je de salade wil meenemen)