Heerlijke eieren uit de oven. Gepocheerd in een cocotte met een likje crème fraîche
Voorbereidingstijd10 minutenmin
Bereidingstijd10 minutenmin
Totale tijd20 minutenmin
Gang: lunch, Ontbijt
Keuken: Frans
Servings: 4
Equipment
Ramekins
Ingrediënten
4Eieren
200clCrème fraîche
Bieslook
Peper en Zout
Roomboter
Instructies
Verwarm de oven op 180 C
Verwarm de ramekins voor in een bak met heet water
Meng de crème fraîche met wat fijngehakte bieslook, peper en zout naar smaak
Vet de ramekins in met de boter
Schep de crème fraîche in de ramekins en maak een klein kuiltje in het midden. Hier zal de eidooier in gaan liggen. Hoe beter je dooien in het midden ligt hoe beter de garing
Breek je ei en laat hem voorzichtig in het kuiltje vallen.
Doe de ramekins in een ovenschaal en vul met kokend water tot halverwege de ramekins (au bain marie)